Продажи и сервис +38 (044) 591-00-00
{{ date }} EUR / UAH = {{ rate }}
JAGUAR Киев Запад

Політика конфіденційності

Використовуючи сайт, Ви як користувач підтверджуєте, що надаєте свою згоду ТОВ «ВІДІ-ПАУЕР» (Ягуар Київ Захід) (далі – Компанія) на збирання, обробку, зберігання, передачу персональних даних про себе (далі – Персональні дані).

Метою отримання Ваших персональних даних є необхідність забезпечення в майбутньому реалізації Ваших прав та обов’язків, а також прав та обов’язків Компанії і підприємствами групи VIDI*, що випливають із Закону України «Про захист прав споживачів», інших актів законодавства, укладеного з Вами договору чи ініційованого Вами правочину. Отримання Ваших персональних даних є також необхідним задля проведення заходів прямого маркетингу, моніторингу якості наданих Компанією та підприємствами групи VIDI послуг, забезпечення доведення до Вашого відома рекламної та/або іншої інформації.

*під «VIDI» мається на увазі підприємства, які реалізують свою продукцію під торгівельною маркою VIDI і імпортери цієї продукції.

Звертаємо Вашу увагу, що стаття 8 Закону України «Про захист персональних даних» визначає Ваші права як користувача.

Вважаємо за необхідне повідомити Вам також, що персональні дані про Вас можуть бути передані відповідним органам або особам на підставах, передбачених законом, та/або у зв’язку з реалізацією прав та обов’язків у сфері відносин, що складатимуться відповідно до закону та/або умов відповідних договорів, інших правочинів, зокрема:

  • податковим органам;
  • органам та суб’єктам господарювання, які проводять чи проводитимуть перевірки VIDI або реалізовуватимуть вимоги закону чи умови договору, укладеного з VIDI відповідно до закону;
  • іншим особам чи органам у сфері реалізації прав та обов’язків Користувача як споживача, та Компанії, як володільця її бази, до якої входять Персональні дані;
  • підприємствам групи VIDI, що реалізують свою продукцію та надають послуги під зареєстрованою торговельною маркою VIDI.

Політика захисту персональних даних

Компанія поважає право на конфіденційність відвідувачів цього веб-сайту.

Політика захисту персональних даних була розроблена у відповідності із чинним законодавством України, зокрема відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», для надання необхідної Вам інформації про обсяг персональних даних, які отримуватимуться від Вас, мету отримання персональних даних, порядок обробки персональних даних, умови надання доступу до персональних даних третім особам тощо.

Володільцем бази даних та місце зберігання персональних даних сайту є ТОВ «ВІДІ- ПАУЕР» (Ягуар Київ Захід), що є офіційним дилером з продажу та обслуговування автомобілів торгової марки JAGUAR.

Мета отримання та використання персональних даних

Персональні дані оброблятимуться з метою організації проведення тест-драйву, укладення та виконання умов договорів та/або інших правочинів, укладених та/або ініційованих Вами, реалізації положень законодавства у сфері відносин з Вами як споживачем товарів та послуг Компанії та підприємствами групи VIDI, включаючи, але не обмежуючись, відносинами з придбання товару, проведення заходів прямого маркетингу, заходів моніторингу якості наданих послуг, забезпечення доведення до Вашого відома рекламної та/або іншої інформації, яка може Вас зацікавити, у формі електронних та/або паперових брошур, журналів, тощо, інформування Вас стосовно новин, акцій та подій, які організовуватимуться Компанією та/або підприємствами групи VIDI, забезпечення реалізації інших сфер відносин, що вимагатимуть обробки персональних даних відносно Вас в силу дотримання вимог законодавства України, умов укладених договорів та/або інших правочинів, чи для реалізації прав, обов’язків і інтересів як Ваших так і Компанії, а також підприємствами групи VIDI.

Обсяг персональних даних, які отримуються від Вас

Компанія збирає Ваші персональні дані на цьому сайті при заповненні опитувальників, замовлень про надання послуг тощо.

Ця інформація може включати такі дані :

  • Прізвище, ім’я, по-батькові
  • Стать, вік
  • Контактна інформація: адреса, телефон, адреса електронної пошти
  • Дата заповнення анкети, форми, карти тощо
  • Відомості про Ваш автомобіль (марка, модель, VIN номер, рік випуску тощо)
  • Інформація про сервісний центр, в якому Ви обслуговуєте автомобіль
  • Інша інформація, яка отримується під час Вашого користування нашим веб-сайтом

Кожен раз коли Ви користуєтесь веб-сайтом https://jaguar-vidi.com, читаєте сторінки, або завантажуєте інформацію, наші комп’ютери автоматично записують таку інформацію про ваш візит з комп’ютеру, який Ви використовуєте для роботи із нашим веб-сайтом.

Ця інформація не ідентифікує Вашу особу та не є Вашими персональними даними. Вона лише надає нам інформацію про кількість відвідувачів веб-сайту та типи комп’ютерів, які вони використовують. З цією інформацією ми можемо покращити наш веб-сайт для всіх відвідувачів та зробити його більш корисним для Вас.

Інформація включає наступне:

  1. Дату та час Вашого візиту нашого веб-сайту
  2. Як багато та які сторінки ви відвідували протягом «сесії» на нашому веб-сайті та як довго Ви перебували на веб-сайті
  3. Ваше доменне ім’я (це може бути імя Вашого постачальника інтернет-послуг, наприклад aol.com або місце роботи) та «IP» адресу (це номер, присвоєний Вашому комп’ютеру кожного разу коли Ви користуєтесь мережею), що дозволяє мати доступ до нашого веб-сайту.
  4. Інформацію про інтернет-браузер, яким Ви користуєтесь ( наприклад, Microsoft Explorer або Netscape) та операційну систему Вашого комп’ютера (наприклад, Windows 10)
  5. Веб-сайт, яким Ви користувалися перед підключенням до сайту https://jaguar-vidi.com (наприклад Chrome, Microsoft Edge якщо Ви найшли нас із пошукової мережі).

Компанія не збиратиме персональну інформацію про Вас шляхом використання cookie- файлів, разом з тим шляхом активації cookie-файлів або підтриманням їх в активному стані Ви надаєте свою згоду Компанії на зберігання файлів-cookie на Вашому браузері. Будь ласка, прийміть до уваги, що вимкнення cookie-файлів можуть вплинути на функціональність веб-сайту та Вашу роботу із веб-сайтом Компанії.

Захист персональних даних

Компанія забезпечує захист персональних даних з дотриманням чинного законодавства України. Будь-яка інформація, яку Ви надаєте нам буде зберігатися на захищеному комп’ютерному сервері в Україні. Програмне забезпечення серверу зашифровує усю інформацію, що Ви надаєте нам.

Компанія зберігає дані оновленими та не довше ніж це є дійсно необхідним. Компанія зберігає дані з відповідним рівнем захисту з метою запобігання несанкціонованого доступу до них інших людей.

Захист даних на ярлики пікселів (PIXEL TAGS)

Компанія може використовувати ярлики пікселів, що є маленькими графічними файлами, які надають нам змогу відстежувати використання наших веб-сайтів.

Ярлик пікселю може збирати інформацію, таку як:

  • IP (інтернет протокол) (Internet Protocol) адресу комп’ютера, який завантажив сторінку, на якій з’являється ярлик;
  • URL (Uniform Resource Locator) сторінки, на якій з'являється ярлик пікселю;
  • час, протягом якого переглядалася сторінка, на якій міститься ярлик пікселю;
  • тип браузеру, за допомогою якого було обрано ярлик пікселю;
  • ідентифікаційний номер будь-якого файлу-cookie — на комп’ютері попередньо встановленого сервером.

Інформація, що вказана вище, не є персональними даними.

Контактуючи з Вами через доступну HTML-електронну пошту, Компанія може використати технологію «підбору формату», що дозволяє ярликам пікселів інформувати Компанію чи отримали Ви або відкрили електронний лист.

Надання згоди на надання персональних даних

Поставивши помітку «+» Ви:

  1. засвідчуєте, що персональні дані про Вас, надаються Вами Компанії добровільно, чим підтверджуєте, що такі дані Компанія отримала правомірно і володіє ними на законних підставах;
  2. засвідчуєте наявність у Компанії права на обробку Ваших персональних даних відповідно до вищевказаної мети їх обробки;
  3. погоджуєтесь, що обробка Компанією персональних даних про Вас зумовлюється необхідністю реалізації Компанією прав та обов’язків відповідно до закону або в межах укладеного з Вами договору чи іншого правочину, або в межах інших відносин, що ґрунтуються на інших підставах;
  4. надаєте згоду Компанії на передачу персональних даних про Вас третім особам відповідно до вищевказаної мети без обов’язку Компанії кожного разу повідомляти Вас про такі дії, якщо інше не буде передбачено законом;
  5. погоджуєтесь, що Компанія як володілець бази персональних даних вправі відповідно до закону передавати розпоряднику (-ам) бази персональних даних право на обробку персональних даних про Вас в межах визначеної мети і умов, встановлених між ними;
  6. підтверджуєте отримання від Компанії, належного повідомлення про Ваші права, мету збору персональних даних про Вас та про осіб, яким відомості про Вас можуть бути передані Компанії;
  7. надаєте право Компанії зберігати персональні дані про Вас протягом 5 років з дати закінчення строку служби товару, якщо інше не випливатиме із закону або специфіки відносин між Вами та Компанією.

Якщо Ви вирішите отримувати інформацію або іншу комунікацію від нас, Ви можете обрати опції шляхом позначення категорії у реєстраційній формі. Ви також можете зв’язатися з нами в будь-який час. Якщо Ви не хочете більше отримувати комунікації від нас, напишіть запит на електронну адресу jlr.kyivwest@vidi.ua про видалення зі списку розсилки.

Відмова від надання персональних даних

Якщо Ви не бажаєте надавати згоду на обробку Ваших персональних даних, на жаль, ми не матимемо змогу виконати будь-який Ваш запит, що Ви робите через цей веб-сайт.

Нашим веб-сайтом також можна користуватися без надання персональних даних. Разом з тим, без реєстрації Ваших персональних даних Ви не матимете змоги забронювати подальшу комунікацію від нас.

Більше питань щодо приватності та захисту персональних даних

Якщо у Вас є додаткові запитання, які не розкритті у цьому розділі або хочете дізнатися яку інформацію ми наразі маємо про Вас, будь ласка відправте листа за адресою jlr.kyivwest@vidi.ua